Om Jan Tryk Facadepuds APS

Jan Tryk Facadepuds APS har mere end 20 års erfaring inden for faget facadepuds, isolering og teglskaller. Jan Tryk Facadepuds APS er derfor i stand til at imødekomme netop dine ønsker og behov indenfor facadepuds og murerfaget.

Firmaet er bygget op omkring mange års erfaring, godt håndværk og ikke mindst godt samarbejde.

Kræfterne bag
Jan Tryk er uddannet murer og har gennem de seneste 10 år udelukkende arbejdet med facadepuds og isolering. Derudover har Jan Tryk mange års byggeerfaring og har derfor både indsigt og viden, der kan være værdifuld for dit projekt.

Jan Tryk har blandt andet stået bag flere store nybygningsprojekter på havnen i Aalborg, som er udført med facadepuds. Det er også blevet til flere renoveringsprojekter i Hirtshals, Hjørring og Skagen hvor facadeisolering med puds er en rigtig god løsning.

Som noget helt særligt har Jan Tryk desuden også været med til at udvikle og afprøve et netop godkendt nyt system, hvor facadeisoleringen beklædes med murstensskaller i tegl.

Hvis du ønsker kvalitet, godt samarbejde og håndværk - så tøv ikke med at kontakte os, så ser vi gerne nærmere på netop dit behov.